Hvem er Bredbåndsfylket?

Vi er en nordnorsk, teknologisk innovasjonsbedrift med 20 ansatte i et bredt fagmiljø. Bredbåndsfylket har en organisasjonskultur som gjenspeiles i våre verdier; raus, innovativ, ubyråkratisk, handlekraftig og trygg leverandør.

I Bredbåndsfylket jobber vi ikke bare med bits og bytes, vi utvikler regionen!

 

Hvorfor jobbe sammen med oss?

Trening i arbeidstiden og “TGIF” hver mnd? Ja, takk!

Hver uke har vi felles trening på treningssenter i arbeidstiden. Dersom det ikke skulle passe å være med, får du mulighet til å trene 1 time i uken når det passer deg. Som et annet sosialt tiltak arrangeres vår interne vri på TGIF hver måned. Om du er toppturentusiast eller bare trives på tur, så har vi også en gjeng som gjerne drar sammen på et av Tromsø’s mange byfjell. 

Være med på kule og innovative prosjekter

- Vi skal være først og fremst innen bredbånd.

For å etterleve våre ambisjoner utforsker vi kontinuerlig markedsmuligheter og det siste innen nettverksteknologi. Ett eksempel på dette er DWDM bølgelengdemultipleksing som vi tar i bruk tidlig 2022. Andre prosjekter vi jobber med er IOT-teknologi for å tilrettelegge for Smartby utvikling, etablering av sjøfiberkabelen Far North Fiber fra Japan til Troms og tilrettelegging for datasenteretablering i regionen.

Utvikling og kompetanseheving

Hos oss er vi opptatt av at alle skal få muligheten til å utvikle og bruke kompetansen sin på best mulig måte. Vi tilrettelegger for en god delingskultur, deltar på kurs internt og eksternt og jobber tverrfaglig i våre prosjekter og leveranser.

Bredbåndsfylket er forpliktet gjennom aksjonæravtalen å være innovativ og kontinuerlig ligge i forkant av utviklingen. 

 

En trygg arbeidsplass med gode betingelser

Vi er et ubyråkratisk selskap med et kommersielt mindset og kort vei til beslutning. Samtidig har vi store offentlige aktører som eiere og et samfunnskritisk oppdrag som stiller høye krav til oss som leverandør og samarbeidspartner. 
Vi mener selv at vi har fått det beste fra begge verdener!
 
Hos oss er konkurransedyktige betingelser og goder en selvfølgelighet. Nye, moderne lokaler med tilrettelagt parkering for bil og sykkel. Fleksibilitet, utvikling, kompetanseheving og karrieremuligheter. State of the art arbeidsverktøy, gunstige lønns- og pensjonsordninger, hjemmekontor, trening i arbeidstiden, god kaffe og jobbfrukt... For å nevne noe.


Her er det et godt og inkluderende arbeidsmiljø og i våre helt nye lokaler med fantastisk utsikt, treningsrom, kantine, kaffebar og restauranter, ligger alt til rette for å trives på jobb!

Arbeidsmiljøet er romslig og trivelig, man kan spørre om det man lurer på og alltid få en hjelpende hånd.

Infrastruktur, nasjonalt og internasjonalt

Nysgjerrig på andre muligheter hos oss?

Vi har oppgaver og stillinger innen økonomi, prosjektledelse, drift, næringsutvikling, markedsarbeid, salg, innovasjon, nettverk og digitaliseringsprosesser  m.m.

Felles for alle er lidenskap for teknologi og innovasjon.

Send oss gjerne en åpen søknad om du tenker at vi kan være en match for deg og din kompetanse!

Lyst til å bli enda bedre kjent med oss?

Vi fyller gjerne kaffekoppen og tar en prat!

Relasjon og marked

Bente Kasberg Dahl

Salg og relasjonsansvarlig

Tlf. 480 20 892

Drift

Simon Eidem

Senior nettverksingeniør

Tlf. 400 16 690

Plan og utvikling

Inger Marie Bergseth

Prosjektleder

Tlf. 958 88 045