CSAM - et internasjonalt eHelse-selskap i vekst

Er du initiativrik og trigges av å jobbe i grenselandet mellom business, teknologi og mennesker? Ønsker du å gjøre en forskjell, og tenker kommersielt samtidig som du er med å bygge samfunnsnyttige løsninger som redder liv? 

Vi har store veksplaner og kommer til å trenger mye flinke folk fremover!

Vi søker 3 direktører i tillegg til en rekke andre stillinger

Når du skal søke jobb er det vanskelig å finne info om selskapet på nettsidene deres. Hvordan er det å jobbe der? Hvem er de som jobber der? Hvordan ser selskapet på fremtiden? Vi tok derfor en prat med CEO Sverre Flatby og CFO Einar Bonnevie i CSAM, som akkurat nå søker etter nye kollegaer til tre svært spennende stillinger.

Unik sjanse for deg som vil gjøre en forskjell

Kjerneverdien til CSAM er “Caring for life”, og dette gjelder dette både for selskapet, kundene og samfunnet som helhet. Det er to ting som er det primære for oss. Det ene er knyttet til kritiske hjelpemidler vi har laget for og til hjelpepersonell. Det andre er at vi er et humankapitalselskap – vi er snille og hjelper hverandre, og vi bryr oss om hverandre og kundene. “For life” betyr også at vi har et langsiktig perspektiv på alt vi driver med.

Vi søker 3 nye direktører i tillegg til en rekke andre stillinger. Dette er noen av de kanskje mest spennende stillingene som blir lyst ut i år, så for de rette personene vil det åpne seg uendelig med muligheter, men det vil også være krevende.

Alle stillingene er en unik sjanse for deg som har et godt driv og ønsker å gjøre en forskjell. I CSAM får du anledning til å være med på å bygge en god og bærekraftig forretning, og samtidig være med på å bygge noe nyttig for mennesker og samfunnet. 

Engasjerte ledere og "fun at work"

Med den lange fartstiden medarbeiderne har, er det ingen tvil om at CSAM er en god arbeidsplass. Vi jobber med ting som betyr noe, og vi er med på å løse et samfunnsoppdrag. Vi har også en “fun at work”-stil og strategi. Det skal være gøy å jobbe her, selv om vi jobber med noe som er viktig og alvorlig.

Hovedtyngden av våre ansatte har enten helsefaglig eller teknologisk bakgrunn, og vi har mange flinke folk innen salg og administrasjon. Videre har vi også  et godt mangfold – i ordets rette forstand, og slik har vi jobbet lenge. Vi er multilanddrevet med engelsk som hovedspråk, og vi føler at vi er et hjem for alle typer mennesker. Hos oss fokuserer vi på talentene, om du er mann eller kvinne og uansett hvor du er fra. Og så er det jo slik at hvis ikke vi snapper talentene er det noen andre som gjør det.

quote icon - limegrønn

I think the mix of different organisational cultures across all of the countries in which we operate makes us stronger. We bring all of these different parts and perspectives together as one CSAM team.

Julie Rysstad, HR Advisor

Et stolt øybelikk og en viktig milepæl i CSAM-historien

CSAM Careers

At CSAM, we are daring, different and disruptive. We offer rewarding careers for people who embody these traits, who are passionate about technology, and who want to make the world a healthier place. As part of our talented team, you will have the opportunity to work on market-leading software solutions, be part of a growing organisation with colleagues around the world and take on new career opportunities. We are always looking for people who share our vision – healthcare information without boundaries. Our people work together across all departments and functions to bring this vision to life.

 

Oslo

Communications director

Are you motivated by the idea of working at the exciting intersection of business, healthcare, and technology? Are you passionate about a highly diverse commercial role?

Les mer
Oslo

Delivery project manager

Are you motivated by the idea of working at an exciting intersection between business, technology and people? Are you passionate about fast evolving organisations and high-performance people in a rapidly growing international market?

Les mer
Solna

Delivery project manager

Are you ready to join the Nordic region’s leading niche provider of eHealth software and become our new Delivery Project Manager?

Les mer
Oslo

Application specialist Prosang

Ser du etter en meningsfylt jobb der du kan utgjøre en forskjell? Bli med på vår reise der vi utvikler smarte, effektive løsninger som hjelper våre kunder å behandle pasienter og redde liv! I din rolle som Applikasjonsspesialist, vil du jobbe tett med et av våre største produkter mot helsevesenet.

Les mer
Stockholm/Solna

Senior Java Utvikler

Want to be a part of making a product that makes a difference and saves people´s lives? Join us at CSAM Health – a product company in medtech!

Les mer
Stockholm/Solna

Application specialist Prosang

Vill du ha ett meningsfullt jobb där du kommer att vara en del av att verkligen göra skillnad? Följ med på vår resa och utveckla smarta, effektiva lösningar som hjälper våra kunder och räddar liv!

Les mer