Vi har passion for people - har du?

Dfind er i en spennende vekstfase der vi opplever at etterspørselen på våre tjenester innen rådgivning, konsulentutleie, rekruttering og employer branding er stor. Vi ser derfor etter rådgivere til flere fagområder og lar oss gjerne inspirere til å tenke nytt, da ulike perspektiver gir oss som bedrift enda bedre forutsetninger for å lykkes - sammen. 

Hvem er VI?

Dfind er en del av Randstad Norge, et av verdens største HR-selskap. Vår kjernevirksomhet er rekruttering og konsulentutleie innen fagområdene Finance, Digital & IT og Technical & Commercial.

Vi er som en "godt blandet" - pose. En gjeng med både junior og erfarne rådgivere fra 24 til 70 år som har ulik kompetanse innen alt fra regnskap, økonomi, lederskap, IT konsulenter, HR, rekruttering, salg, markedsføring, psykologi og jus. 

Vi har en ting til felles - vi er alle jordnære folk som brenner for det menneskelige aspektet i organisasjoner. Hver eneste dag jobber vi for å skape de beste kandidatopplevelsene og bistå våre kunder med riktig kompetanse - slik at de kan utvikle sin organisasjon og nå sine mål.

Vi blir dine nye kollegaer!

En god dose yrkesstolthet og stort fokus på kvalitet kjennetegner nok oss. Vi skal være profesjonelle, men skal samtidig være personlige i vår tilnærming til vårt arbeid. Vi er over snittet glad i folk, og trives når vi kan utvikle sterke relasjoner. Vi liker veldig godt å samles, sånn som her, under første tur sammen etter at pandemien slo seg løs. Vi har kolleger i flere deler av landet og er i dag ca 60 rådgivere.

Vi har ikke tenkt å stoppe her og har derfor plass til flere dyktige folk på laget!

10 gode grunner til å jobbe hos oss

  1. Vi tilrettelegger for at våre ansatte, kunder og kandidater får de beste forutsetninger for å lykkes sammen hver eneste dag gjennom fokus på smidighet og kvalitet
  2. Fleksibilitet og autonomi skal alle ansatte ha. Vi forstår at du har et liv utenom jobb som også krever din energi. For at du skal lykkes både hjemme og på jobb gir vi deg den fleksibilitet du trenger i hverdagen din
  3. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, og er positive til kurs og sertifiseringer samt andre initiativ du tar til egenutvikling
  4. Vi er stolte av å ha en utpreget team-kultur der ingen når toppen alene, vi jobber alltid sammen
  5. Det er lett å være ny hos oss, du vil få en grundig og god onboarding
  6. Vi er eid av et stort konsern, Randstad Norway som gir trygghet og mulighet til utvikling og entreprenørskap
  7. Du vil sitte tett på norsk næringsliv og utvide nettverket ditt gjennom dialog med viktige beslutningstakere
  8. Vi er aldri bedre enn vår siste leveranse, vi tenker kontinuerlig forbedring og er kreative i hvordan vi løser våre kunders behov
  9. Vi er jordnære folk som genuint bryr oss om folk. Vi kaller det “passion for people”
  10. Vi liker å ta en god kaffepause på Kaffebrenneriet og vi har det gøy på jobb hver eneste dag!

"Shaping the world of work"

Store ord tenker du kanskje, men det er jo nettopp det vi gjør. Vi jobber hver dag for at våre kunder skal nå sine mål gjennom tilgjengelig og riktig kompetanse, likeså skal vi sikre at våre kandidater får de beste muligheter til å finne sin rolle og plass i et trygt arbeidsforhold. Vårt mål er å gi både kunder og kandidater de beste forutsetninger for å lykkes sammen. Dette er et samfunnsansvar vi tar seriøst. 

En av våre verdier er "simultaneous promotion of all interests".  Dette betyr at vi skal ivareta alle parter i en rekrutteringsprosess. Vi har på mange måter en viktig stemme i sentrale temaer som mangfold, lønns- og arbeidsvilkår, likebehandling, og ikke minst innsikt gjennom store undersøkelser om arbeidslivet. 

Årets rekrutteringsbyrå 2020!

Gode og kreative kollegaer som vil noe mer er nøkkelen til stadig utvikling. Å gå hel til topps som årets rekrutteringsbyrå i kåringen "The Hunt" var en stor dag og forblir en milepel i vår historie. 

Dette er en bekreftelse på at selskapet har tatt store steg i riktig retning de siste årene. Prisen begrunnes blant annet i kundetilfredshet, store arbeidslivsundersøkelser, befestelse av vår posisjon i sosiale kanaler med en god tilstedeværelse, og kraftig økning av følgere både på LinkedIn og Facebook. 

Videre ble prisen begrunnet i vårt fokus på mangfold, for eksempel at vi er en gjeng på ca. 50 rådgivere med et aldersspenn fra 25 til 63 år, og 40% kvinner både totalt og i ledelsen. Og sist, men ikke minst, fordi vi har #passionforpeople

Vil du jobbe med rekruttering, organisasjonsutvikling eller konsulentutleie?

Oslo

Vi er alltid på utkikk etter rådgivere til våre team!

Våre fagteam Digital & IT, Finance og Technical & Commercial er kontinuerlig på jakt etter proaktive mennesker som bidrar både profesjonelt og sosialt, til vårt mangfoldige Dfind-lag. Har du vært leder, eller er du en fagperson som ønsker å bruke kompetansen din ved å jobbe tettere på mennesker og kompetanseformidling? Eller kanskje har du erfaring med rekruttering fra før, og er klar for å bli en del av et selskap med korte beslutningsveier, fremoverlente kollegaer og en solid tillitskultur?

Ta kontakt med en av våre rådgivere
quote icon
I Dfind er det et fellesskap og et arbeidsmiljø som jeg trives svært godt i. Ledere, kolleger, fleksibilitet og en variert hverdag gjør det både gøy og givende å dra på jobb. Fagmiljøet er sterkt og det legges hele tiden til rette for faglig og personlig utvikling.
Martin Vangen, Tech researcher - Digital & IT
quote icon
I Dfind er jeg omgitt av gode, kompetente kollegaer som bidrar til å gjøre min jobb lettere. Et fellesskap som gir den ellers litt ensomme tilværelsen som rådgiver en god lagfølelse. I Dfind legges hele tiden forholdet til rette for faglig utvikling og ikke minst deltakelse i et herlig miljø. Jeg er stolt av å jobbe i Dfind her jeg både synes og kan gjøre en forskjell!
Per Ivar Elton, Senior Advisor - Executive

Dfind er tuftet på en solid tillitskultur som gir meg stor glede i min arbeidshverdag. I møtet med mennesker skapes energi som er drivkraften i jobben min som rådgiver. Det å få muligheten til å utgjøre en positiv forskjell for våre kunder og kandidater er utrolig kjekt. Arbeidsmiljøet er godt og jeg har i tillegg en fleksibilitet som gir meg en god balanse mellom jobb og fritid.

Pål Skorge, Senior Advisor - Digital & IT
Det beste med å jobbe i Dfind er menneskene og miljøet. Det er en kultur der vi tør å være personlige med hverandre, vi har et utrolig godt samhold både på teamet og i Dfind som helhet. Det er rom for å være seg selv og vi har trygge, dyktige ledere som støtter deg på alle dine behov. Latteren sitter lett og det er kort vei til ledelse og beslutninger.
Anniken Grorud Moore, Senior Advisor - Digital & IT
Grunnen til at jeg trives så godt i Dfind er først og fremst pga kollegene mine og det gode miljøet. Her er det takhøyde, fleksibilitet og jeg får jobbe med utrolig flinke og dedikerte kolleger, som spiller hverandre gode. Hverdagene er varierte og man får frihet til å utføre jobben sin på en fleksibel måte som sikrer at man får levert gode resultater og samtidig ha en god work-life balance.
Joachim Claeson, Senior Advisor - Finance

Folkene, miljøet og kulturen er nok det beste med å jobbe i Dfind. Det er en sammensveiset gjeng som har det mye kjekt sammen på jobb. Kolleger og lederne er endringsvillige og lydhøre, og det er en spennende energi i selskapet.

Jenny Wille Young, Senior Advisor - Engineering
quote icon
Det beste med å jobbe i Dfind er at vi kan jobbe med utvikling og entreprenørskap i et stort og etablert konsern. En kombinasjon av et sterkt fagmiljø og gode kollegaer som brenner for det de gjør, gir oss de beste forutsetninger for å lykkes. Vi jobber i team og mot et felles mål, og jeg ønsker gjerne flere kollegaer velkommen til oss!
Janne Kristiansen, Business Line Director Rekruttering

Bak suksess ligger det mye hardt arbeid

Gode, kreative kollegaer som vil noe mer er nøkkelen til stadig utvikling. Å gå hel til topps som årets rekrutteringsbyrå i kåringen "The Hunt" var en stor dag og forblir en milepel i vår historie. 

Vi har plass til flere dyktige kollegaer på laget!

Finner du ikke en stilling som passer for deg?

Ta kontakt med oss

Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering, konsulentutleie og organisasjonsutvikling.

Om du har lyst til å gjøre en rask avsjekk med oss, så må du gjerne sende oss en melding her!