Vi ønsker oss flere kollegaer!

Har du lyst til å bli en del av et selskap som gir rom til å påvirke og utvikle selskapet videre? Er du opptatt av kvalitet, og samtidig setter pris på god stemning og løse kommentarer? Hos oss bidrar alle, både profesjonelt og sosialt, da det er alles ansvar å bidra til et levende arbeidsmiljø. Vi er kontinuerlig på jakt etter gode rådgivere og kollegaer, så vi håper du tar kontakt! Rekrutteringsenheten vokser, og leser du videre får du et lite innblikk i hvordan det er å jobbe hos oss.

 

Årets rekrutteringsbyrå 2020!

Gode og kreative kollegaer som vil noe mer er nøkkelen til stadig utvikling. Å gå hel til topps som årets rekrutteringsbyrå i kåringen "The Hunt" var en stor dag og forblir en milepel i vår historie. 

Dette er en bekreftelse på at selskapet har tatt store steg i riktig retning de siste årene. Prisen begrunnes blant annet i kundetilfredshet, store arbeidslivsundersøkelser, befestelse av vår posisjon i sosiale kanaler med en god tilstedeværelse, og kraftig økning av følgere både på LinkedIn og Facebook. 

Videre ble prisen begrunnet i vårt fokus på mangfold, for eksempel at vi er en gjeng på ca. 50 rådgivere med et aldersspenn fra 25 til 63 år, og 40% kvinner både totalt og i ledelsen. Og sist, men ikke minst, fordi vi har #passionforpeople

"Shaping the world of work"

Store ord tenker du kanskje, men det er jo nettopp det vi gjør. Vi jobber hver dag for at våre kunder skal nå sine mål gjennom tilgjengelig og riktig kompetanse, likeså skal vi sikre at våre kandidater får de beste muligheter til å finne sin rolle og plass i et trygt arbeidsforhold. Vårt mål er å gi både kunder og kandidater de beste forutsetninger for å lykkes sammen. 

En av våre verdier er "simultaneous promotion of all interests".  Dette betyr at vi skal ivareta alle parter i en rekrutteringsprosess. Vi har på mange måter en viktig stemme i sentrale temaer som mangfold, lønns- og arbeidsvilkår, likebehandling, og ikke minst innsikt gjennom store undersøkelser om arbeidslivet. 

Vi blir dine nye kollegaer!

En god dose yrkesstolthet og stort fokus på kvalitet kjennetegner nok oss. Vi skal være profesjonelle, men skal samtidig være personlige i vår tilnærming til vårt arbeid. Vi er over snittet glad i folk, og trives når vi kan utvikle sterke relasjoner. Under normale omstendigheter liker veldig godt å samles, sånn som her, når vi feirer at vi har stukket av med seieren for årets rekrutteringsbyrå. Vi har kollegaer i flere deler av landet og er i dag en god størrelse på ca 50 rådgivere. Vi har ikke tenkt å stoppe her og har derfor plass til flere dyktige folk på laget.

Vi gleder oss stort til å bli kjent med nye kollegaer!

10 gode grunner til å jobbe hos oss

  1. Hver dag legger vi til rette for at våre kunder og kandidater får de beste forutsetninger for å lykkes sammen, det gir en god følelse
  2. Vi er opptatt av autonomi og du tilpasser arbeidsdagen til dine behov
  3. Hos oss er ingen dag lik og det er en god bredde i oppgavene du løser
  4. Vi gir deg mulighet til å utvikle deg faglig, og ser gjerne at du tar kurs og sertifiseringer
  5. Vi er en ambisiøs gjeng og er opptatt smidighet og kvalitet i våre leveranser
  6. Du vil utvide nettverket ditt hver eneste dag, gjennom mange spennende dialoger med selskaper og beslutningstagere i norsk næringsliv
  7. Du blir en del av et team som jobber sammen mot felles mål, og det er lett å være ny hos oss
  8. Vi holder sentralt til uansett hvilken by du jobber i. 
  9. Vi er eid av et stort konsern som gir trygghet og mulighet til utvikling og entreprenørskap
  10. Vi har “passion for people”

Aktuelle stillinger hos oss nå

Har du lyst til å bli en del av et selskap som gir rom til å påvirke og utvikle selskapet videre? Er du opptatt av kvalitet, og samtidig setter pris på god stemning og løse kommentarer? Hos oss bidrar alle, både profesjonelt og sosialt, da det er alles ansvar å bidra til et levende arbeidsmiljø. Vi er kontinuerlig på jakt etter gode rådgivere og kollegaer, så vi håper du tar kontakt!

Tromsø

Senior Advisor
- Flere fagområder 

Vil du jobbe med rekruttering av ledere og fagspesialister, har passion for people og Nord-Norge? Da er du kanskje vår nye kollega!  Til vår avdeling i Tromsø ser vi etter deg som har hjerte for rekruttering, vil være med å fremme mulighetene i nord og bli en del av vårt landsdekkende rådgivermiljø.

Les mer
Oslo

Digital Marketing Advisor

Har du lyst til å bli en del av et selskap som gir rom til å påvirke og utvikle selskapet videre? Er du i tillegg nysgjerrig av natur på de nyeste marketing-metodikkene, opptatt av kvalitet og ikke minst det å jobbe ut mot noen av Norges sterkeste merkevarer?

Les mer
Oslo

Advisor 

Vi tror på den gode lagfølelsen og at det å skape suksess sammen gir størst glede! Trives du med kundekontakt og ønsker å jobbe med konsulentutleie? Vi ser etter vår neste lagspiller som skal bidra til å ytterligere skape verdi i både nye og eksisterende kunderelasjoner innen Finance. 

Les mer
Oslo

Senior Advisor
Digital & IT

Vi søker en god rådgiver som vil bistå spennende selskaper med rekruttering av fagspesialister og ledere innen Digital & IT! Som Senior Advisor innen det digitale og teknologiske området, vil du få ansvar for å være med å videreutvikle et viktig forretningsområde for oss. Stillingen rapporterer til Senior Manager, Digital & IT.

Les mer
Oslo

Advisor - Spesialist- og lederrekruttering 

Ønsker du å være en viktig nøkkelperson i vårt rekrutteringsteam? Er du proaktiv, trigges av ansvar og motiveres av at ingen dager er like?  Som Advisor innen vårt område for kommersielle fagspesialister og ledere, vil du bli en del av et team på 7 rådgivere som jobber tverrfaglig mot et bredt bransjespekter for å attrahere de beste og mest motiverte ledere og spesialister til våre kunder.

Les mer
Oslo

Senior Advisor
Spesialist- og lederrekruttering 

Vil du bistå spennende selskaper med rekruttering av fagspesialister og ledere? Som Senior Adviser vil du gjennom din kunnskap og interesse for næringslivet identifiserer du muligheter og vekst, og du vil bidra til at våre samarbeidspartnere har rett kompetanse og når sine mål.

Les mer
Oslo

Åpen søknad
Senior Advisor/Advisor

Dfind er i en spennende vekstfase nå og rekrutterer rådgivere til flere fagområder. Vi er en gjeng med lagspillere, som er opptatt av kvalitet samtidig som vi verdsetter god stemning, god kaffe og løse kommentarer. Vi tar gjerne en kaffe for å fortelle om hvordan det er å jobbe i Dfind. 

Les mer
Stavanger

Advisor Research & Analyse

Vil du jobbe med research og analyse i våre rekrutteringsprosesser? Dette er en spennende stilling som vil kick-starte din karriere innen rekruttering og organisasjonsutvikling, i et selskap som verdsetter sine medarbeidere og samtidig har det gøy på jobb!

Les mer
quote icon
I Dfind er jeg omgitt av gode, kompetente kollegaer som bidrar til å gjøre min jobb lettere. Et fellesskap som gir den ellers litt ensomme tilværelsen som rådgiver en god lagfølelse. I Dfind legges hele tiden forholdet til rette for faglig utvikling og ikke minst deltakelse i et herlig miljø. Jeg er stolt av å jobbe i Dfind her jeg både synes og kan gjøre en forskjell!
Per Ivar Elton, Senior Advisor - Executive

Dfind er tuftet på en solid tillitskultur som gir meg stor glede i min arbeidshverdag. I møtet med mennesker skapes energi som er drivkraften i jobben min som rådgiver. Det å få muligheten til å utgjøre en positiv forskjell for våre kunder og kandidater er utrolig kjekt. Arbeidsmiljøet er godt og jeg har i tillegg en fleksibilitet som gir meg en god balanse mellom jobb og fritid.

Pål Skorge, Senior Advisor - Digital & IT
Det beste med å jobbe i Dfind er menneskene og miljøet. Det er en kultur der vi tør å være personlige med hverandre, vi har et utrolig godt samhold både på teamet og i Dfind som helhet. Det er rom for å være seg selv og vi har trygge, dyktige ledere som støtter deg på alle dine behov. Latteren sitter lett og det er kort vei til ledelse og beslutninger.
Anniken Grorud Moore, Advisor - Digital & IT
Grunnen til at jeg trives så godt i Dfind er først og fremst pga kollegene mine og det gode miljøet. Her er det takhøyde, fleksibilitet og jeg får jobbe med utrolig flinke og dedikerte kolleger, som spiller hverandre gode. Hverdagene er varierte og man får frihet til å utføre jobben sin på en fleksibel måte som sikrer at man får levert gode resultater og samtidig ha en god work-life balance.
Joachim Claeson, Senior Advisor - Finance

Folkene, miljøet og kulturen er nok det beste med å jobbe i Dfind. Det er en sammensveiset gjeng som har det mye kjekt sammen på jobb. Kolleger og lederne er endringsvillige og lydhøre, og det er en spennende energi i selskapet.

Jenny Wille Young, Senior Advisor - Engineering
quote icon
Det beste med å jobbe i Dfind er at vi kan jobbe med utvikling og entreprenørskap i et stort og etablert konsern. En kombinasjon av et sterkt fagmiljø og gode kollegaer som brenner for det de gjør, gir oss de beste forutsetninger for å lykkes. Vi jobber i team og mot et felles mål, og jeg ønsker gjerne flere kollegaer velkommen til oss!
Janne Kristiansen, Business Line Director Rekruttering

Bak suksess ligger det mye hardt arbeid

Gode, kreative kollegaer som vil noe mer er nøkkelen til stadig utvikling. Å gå hel til topps som årets rekrutteringsbyrå i kåringen "The Hunt" var en stor dag og forblir en milepel i vår historie. 

Vi har plass til flere dyktige kollegaer på laget!

Finner du ikke en stilling som passer for deg?

Ta kontakt med oss

Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering, konsulentutleie og organisasjonsutvikling.

Om du har lyst til å gjøre en rask avsjekk med oss, så må du gjerne sende oss en melding her!