Dfind - Når du trenger ledere og fagspesialister

Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering, konsulentutleie og organisasjonsutvikling. 

Vi bryr oss om kunder, kandidater og kollegaer. Gjennom en profesjonell og helhetlig tilnærming skal vi sikre at alle parter får de beste forutsetninger for å lykkes sammen. For oss er dette #passionforpeople. Rekrutteringsenheten vokser, og leser du videre får du et lite innblikk i hvordan det er å jobbe hos oss.

Årets rekrutteringsbyrå 2020!

Gode og kreative kollegaer som vil noe mer er nøkkelen til stadig utvikling. Å gå hel til topps som årets rekrutteringsbyrå i kåringen "The Hunt" var en stor dag og forblir en milepel i vår historie. 

Dette er en bekreftelse på at selskapet har tatt store steg i riktig retning de siste årene. Prisen begrunnes blant annet i kundetilfredshet, store arbeidslivsundersøkelser, befestelse av vår posisjon i sosiale kanaler med en god tilstedeværelse, og kraftig økning av følgere både på LinkedIn og Facebook. 

Videre ble prisen begrunnet i vårt fokus på mangfold, for eksempel at vi er en gjeng på ca. 50 rådgivere med et aldersspenn fra 25 til 63 år, og 40% kvinner både totalt og i ledelsen. Og sist, men ikke minst, fordi vi har #passionforpeople

"Shaping the world of work"

Store ord tenker du kanskje, men det er jo nettopp det vi gjør. Vi jobber hver dag for at våre kunder skal nå sine mål gjennom tilgjengelig og riktig kompetanse, likeså skal vi sikre at våre kandidater får de beste muligheter til å finne sin rolle og plass i et trygt arbeidsforhold. Vårt mål er å gi både kunder og kandidater de beste forutsetninger for å lykkes sammen. 

En av våre verdier er "simultaneous promotion of all interests".  Dette betyr at vi skal ivareta alle parter i en rekrutteringsprosess. Vi har på mange måter en viktig stemme i sentrale temaer som mangfold, lønns- og arbeidsvilkår, likebehandling, og ikke minst innsikt gjennom store undersøkelser om arbeidslivet. 

Vi blir dine nye kollegaer!

En god dose yrkesstolthet og stort fokus på kvalitet kjennetegner nok oss. Vi skal være profesjonelle, men skal samtidig være personlige i vår tilnærming til vårt arbeid. Vi er over snittet glad i folk, og trives når vi kan utvikle sterke relasjoner. Under normale omstendigheter liker veldig godt å samles, sånn som her, når vi feirer at vi har stukket av seieren for årets rekrutteringsbyrå. Vi har kollegaer i flere deler av landet, og tilsammen utgjør vi Dfind Rekruttering og organisasjonsutvikling. Vi er i dag en god størrelse på ca 50 rådgivere, og vi har plass til flere dyktige folk på laget.

Vi gleder oss stort til å bli kjent med nye kollegaer!

10 gode grunner til å jobbe hos oss

  1. Hver dag legger vi til rette for at våre kunder og kandidater får de beste forutsetninger for å lykkes sammen, det gir en god følelse
  2. Vi er opptatt av autonomi og du tilpasser arbeidsdagen til dine behov
  3. Hos oss er ingen dag lik og det er en god bredde i oppgavene du løser
  4. Vi gir deg mulighet til å utvikle deg faglig, og ser gjerne at du tar kurs og sertifiseringer
  5. Vi er en ambisiøs gjeng og er opptatt smidighet og kvalitet i våre leveranser
  6. Du vil utvide nettverket ditt hver eneste dag, gjennom mange spennende dialoger med selskaper og beslutningstagere i norsk næringsliv
  7. Du blir en del av et team som jobber sammen mot felles mål, og det er lett å være ny hos oss
  8. Vi holder til i nye lokaler på Tullinløkka med utsikt over hele Oslo
  9. Vi er eid av et stort konsern som gir trygghet og mulighet til utvikling og entreprenørskap
  10. Vi har “passion for people”
quote icon
I Dfind er jeg omgitt av gode, kompetente kollegaer som bidrar til å gjøre min jobb lettere. Et fellesskap som gir den ellers litt ensomme tilværelsen som rådgiver en god lagfølelse. I Dfind legges hele tiden forholdet til rette for faglig utvikling og ikke minst deltakelse i et herlig miljø. Jeg er stolt av å jobbe i Dfind her jeg både synes og kan gjøre en forskjell!
Per Ivar Elton, Senior Advisor - Executive

Dfind er tuftet på en solid tillitskultur som gir meg stor glede i min arbeidshverdag. I møtet med mennesker skapes energi som er drivkraften i jobben min som rådgiver. Det å få muligheten til å utgjøre en positiv forskjell for våre kunder og kandidater er utrolig kjekt. Arbeidsmiljøet er godt og jeg har i tillegg en fleksibilitet som gir meg en god balanse mellom jobb og fritid.

Pål Skorge, Senior Advisor - Digital & IT
Det beste med å jobbe i Dfind er menneskene og miljøet. Det er en kultur der vi tør å være personlige med hverandre, vi har et utrolig godt samhold både på teamet og i Dfind som helhet. Det er rom for å være seg selv og vi har trygge, dyktige ledere som støtter deg på alle dine behov. Latteren sitter lett og det er kort vei til ledelse og beslutninger.
Anniken Grorud Moore, Advisor - Digital & IT
Grunnen til at jeg trives så godt i Dfind er først og fremst pga kollegene mine og det gode miljøet. Her er det takhøyde, fleksibilitet og jeg får jobbe med utrolig flinke og dedikerte kolleger, som spiller hverandre gode. Hverdagene er varierte og man får frihet til å utføre jobben sin på en fleksibel måte som sikrer at man får levert gode resultater og samtidig ha en god work-life balance.
Joachim Claeson, Senior Advisor - Finance

Folkene, miljøet og kulturen er nok det beste med å jobbe i Dfind. Det er en sammensveiset gjeng som har det mye kjekt sammen på jobb. Kolleger og lederne er endringsvillige og lydhøre, og det er en spennende energi i selskapet.

Jenny Wille Young, Senior Advisor - Engineering

Rekrutteringsenheten vokser videre og søker flere dyktige kollegaer!

Har du lyst til å bli en del av et selskap som gir rom til å påvirke og utvikle selskapet videre? Er du opptatt av kvalitet, og samtidig setter pris på god stemning og løse kommentarer? Hos oss bidrar alle, både profesjonelt og sosialt, da det er alles ansvar å bidra til et levende arbeidsmiljø. Vi er kontinuerlig på jakt etter gode rådgivere og kollegaer, så vi håper du tar kontakt!

Bergen

Senior Advisor Executive

Vi søker en god, erfaren rådgiver med bakgrunn fra rekrutteringsbransjen som vil bistå med rekruttering av fagspesialister og ledere i Bergen. Med din tyngde og nettverk i næringslivet vil du skape viktige utviklingsmuilgheter for både kunder og kandidater

Håper du sender oss en e-post
Oslo

Senior Manager Offentlig

Som Senior Manager for offentlig rekruttering vil du få ansvar for å bygge, drive og videreutvikle et viktig forretningsområde for oss. Har du lyst til å bli en del av et selskap som gir rom til å påvirke og utvikle selskapet videre? Er du opptatt av kvalitet, og samtidig setter pris på god stemning og løse kommentarer? 

Håper du sender oss en e-post
Oslo

       Senior Advisor         Finance

Vi søker en erfaren rådgiver som vil bistå spennende selskaper med rekruttering av fagspesialister og ledere innen øknonomi, finance, GCR og Legal. Vi håper du har et godt forankret faglig ståsted, og med dette vil du bidra til å ytterligere skape verdi i både nye og eksisterende kunderelasjoner

Håper du sender oss en e-post
Oslo

       Senior Advisor         Digital & IT

Vi tror på den gode lagfølelsen og at det å skape suksess sammen gir størst glede! Vi ser etter vår neste lagspiller som skal bidra til å ytterligere skape verdi i både nye og eksisterende kunderelasjoner innen Digital & IT. Gjennom din interesse for teknologi og næringslivet identifiserer du muligheter og vekst, og du vil bidra til at våre samarbeidspartnere har rett kompetanse og når sine mål.

Håper du sender oss en e-post
Oslo

Senior Sales Advisor

Har du erfaring med tjenestesalg og har lyst til å bli en del av et selskap som gir rom til å påvirke og utvikle selskapet videre? Er du opptatt av kvalitet, og samtidig setter pris på god stemning og løse kommentarer? Vi ser etter vår neste lagspiller som skal bidra til å ytterligere skape verdi i både nye og eksisterende kunderelasjoner.

Håper du sender oss en e-post
Trondheim

Senior Manager

Vi søker en dyktig leder med bakgrunn fra rekrutteringsbransjen som vil bistå spennende selskaper med rekruttering av fagspesialister og ledere i Trøndelag. Vi tror på den gode lagfølelsen og at det å skape suksess sammen gir størst glede! Dfind har en vekststrategi og vi tror på markedet i Trondheim, derfor re-etablerer vi oss. 

Håper du sender oss en e-post
Bergen

Advisor Digital & IT

Vi tror på den gode lagfølelsen og at det å skape suksess sammen gir størst glede! Vi ser etter vår neste lagspiller som skal bidra til å ytterligere skape verdi i både nye og eksisterende kunderelasjoner innen Digital & IT. Gjennom din interesse for teknologi og næringslivet identifiserer du muligheter og vekst, og du vil bidra til at våre samarbeidspartnere har rett kompetanse og når sine mål.

Håper du sender oss en e-post
quote icon
Det beste med å jobbe i Dfind er at vi kan jobbe med utvikling og entreprenørskap i et stort og etablert konsern. En kombinasjon av et sterkt fagmiljø og gode kollegaer som brenner for det de gjør, gir oss de beste forutsetninger for å lykkes. Vi jobber i team og mot et felles mål, og jeg ønsker gjerne flere kollegaer velkommen til oss!
Janne Kristiansen, Business Line Director Rekruttering

Bak suksess ligger det mye hardt arbeid

Gode, kreative kollegaer som vil noe mer er nøkkelen til stadig utvikling. Å gå hel til topps som årets rekrutteringsbyrå i kåringen "The Hunt" var en stor dag og forblir en milepel i vår historie. 

Vi har plass til flere dyktige kollegaer på laget!

Finner du ikke en stilling som passer for deg?

Ta kontakt med oss

Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering, konsulentutleie og organisasjonsutvikling.

Om du har lyst til å gjøre en rask avsjekk med oss, så må du gjerne sende oss en melding her!