Vi har passion for people - har du?

Karriere i Dfind

Vi jobber med å finne en best mulig match mellom arbeidsplasser og mennesker. For å sikre at kunder og kandidater får de beste forutsetninger til lykkes sammen, er vi avhengige av å ha flinke folk med på laget. Hos Dfind skal du føle deg hjemme. Et sted hvor du kan være deg selv, jobber med flinke folk, samtidig som du utvikler deg både faglig og personlig. 

Noen grunner til å jobbe hos oss:

Den gode lagfølelsen

Vi er stolte av å ha en utpreget teamkultur der ingen når toppen alene. Hos oss får du et sterkt fagmiljø med kollegaer som utfordrer og gjør hverandre bedre. Samtidig utgjør vi et mangfoldig fellesskap med variert erfaring og aldersspenn, som gir en god dynamikk og åpner for ulike perspektiver. Med 44% kvinner både totalt og i ledelsen, styrker det også vår forpliktelse til et balansert arbeidsliv.

Vi har det gøy på jobb

Vi er en gjeng som virkelig har det gøy sammen på og utenfor jobb, og vi mener at det er helt essensielt for både trivsel og gode prestasjoner. Vi er opptatt av å skape hyggelige øyeblikk, enten det er i form av store arrangementer eller små, uformelle stunder. Eksempler på dette er: Kick-off på Norefjell, afterwork, sykkelturer på Rallarvegen, vinlotteri, gåturer i parken, Pride-markeringer og juleverksted.

Trygghet og fleksibilitet

Som arbeidsgiver er vi opptatt av å ivareta deg og dine behov. Hos oss får du flere ansattgoder som blant annet redusert pris på SATS, Evo og Helsegruppen NEMUS, svært gunstig aksjeprogram, språkkurs gjennom EF Education, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt gode lønns- og bonusordninger. Samtidig er vi opptatt av å gi fleksibilitet i hverdagen, slik at du kan lykkes både hjemme og på jobb.


Visste du at ...

Dfind er en del av Randstad, verdens største HR selskap. Som ansatt gir det deg tilgang til kunnskap, innsikt og utviklingsmuligheter som er helt unik. Selv om vi har en stor og solid eier i ryggen, vil vi likevel beskrive oss selv som litt gründeraktige, i den forstand at vi stadig ser etter bedre måter å gjøre ting på eller nye tjenester vi kan levere til kundene våre. Brenner du inne med en god idé du ønsker å utforske, er det ofte rom for det hos oss.

Mer enn bare et rekrutteringsselskap

Selv om rekruttering er kjernevirksomheten vår, er vi eksperter innen flere ulike fagfelt. Hos oss får du muligheten til å engasjere deg i områder som organisasjonsutvikling, endringsledelse, employer branding, lederutvikling, mentorprogram og konsulentutleie – for å nevne noen. Vi ser muligheter og er ikke redde for å gjøre ting på nye måter.

#passionforpeople

Vi som jobber i Dfind er over snittet opptatt av både mennesker og relasjoner. Hos oss sier vi at vi har "passion for people". Det er kanskje litt svulstig og på engelsk (!), men vi vil faktisk påstå at dette er et slagord som passer oss godt. Dette gjenspeiles ikke bare i måten vi jobber på, men også i den interne kulturen vår. 

I Dfind blir du alltid møtt med et smil og hyggelig prat ved kaffemaskinen. Hvis du trenger hjelp, stiller kollegaene dine opp, og vi har insentiver og ordninger som fremmer fellesskap og samarbeid - fremfor spisse albuer.
Hvor finner du oss?

Hos oss har du muligheten til å jobbe i noen av Norges største byer. Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Tromsø, Stavanger og Trondheim.

Møt noen av våre ansatte:

Trond Inge Halten, Business Area Manager

Beskriv kulturen i Dfind med 3 ord:
Utpreget delingskultur, høy kompetanse og samarbeidsvilje.

Hva jobber du med hos oss, utover rekruttering?
Noe av det som er så spennende med å jobbe i Dfind er nettopp det at jeg får jobbe med så mye forskjellig. I tillegg til rekruttering har jeg fått lov til å utvikle flere konsepter hvor jeg har sett potensial for Dfind. Dette har blant annet resultert i etablering av lederutviklings- og mentorprogrammer, som nå tilbys som selvstendige tjenester ved alle våre kontorer.. Ekstra gøy er det også at jeg får lov til å levere og gjennomføre disse programmene hos kundene mine selv.

Hva motiverer deg til å gå på jobb?
I tillegg til at jeg får lov til å gjøre så mye forskjellig, så er det utvilsomt folkene. Kolleger, kunder og kandidater. I jobben min er jeg i kontakt med mange spennende og ulike mennesker hver eneste dag.

Ann-Kristin Thømt, Senior Advisor

Beskriv kulturen i Dfind med 3 ord:
Hyggelig, lav terskel og uformell.

Hva jobber du med hos oss, utover rekruttering?
Jeg er involvert i flere ulike områder hos oss. Jeg tok blant annet initiativet til samarbeidet med Blå Kors, med både den årlige julegaveaksjonen og planleggingen av aktiviteter for Randstad With Heart. I Dfind får du muligheten til å sette av en arbeidsdag hvert år for å jobbe for en veldedig organisasjon, som du selv velger. I tillegg til dette, er jeg en aktiv deltaker i sosialkomiteen og medarrangør for den årlige sommerfesten.

Hva motiverer deg til å gå på jobb?
For meg er det menneskene og teamet mitt! Vi har det veldig fint sammen og det er rom for å dele, le og tulle. Hos oss er det takhøyde, et sterkt fagmiljø og jeg får jobbe med utrolig flinke og dedikerte kolleger, som jeg lærer masse av.


Janne Kristiansen, National Director

I Dfind gir vi ledere og deres team friheten til å definere retning og fokus for sin gjeng. Det betyr at alle kan være med å påvirke og bidra – på den måten utnytter vi den samlede kunnskapen og ferdighetene som finnes i selskapet. Selv om vi setter noen grunnleggende rammer, er mulighetsrommet stort. Vi setter pris på når kollegaer deler tanker, utfordrer og jobber sammen for å vokse. Hos oss finnes det ingen hierarkier, og vi jobber aktivt for at beslutningsveiene skal være korte. Ta ansvar, og du vil få ansvar!

Vi er lidenskapelig opptatt av mennesker, og vårt mål er at folk skal finne sammen. Dette er en oppgave vi tar på alvor. Vi følger opp, legger til rette og sjekker inn for å sikre oss at kart og terreng fortsatt stemmer overens. På denne måten legger vi grunnlaget for å skape meningsfulle forbindelser. Med det sterke teamet vi har, er jeg sikker på at vi vil fortsette å spille en tydelig rolle i vår bransje.

Vi bryr oss om folk, miljø og samfunn:

I Dfind jobber vi aktivt for å utgjøre en positiv forskjell i samfunnet og fremme en bærekraftig utvikling - både for oss selv, våre kunder og kandidater. For oss handler det om å ta etiske og ansvarlige valg. Derfor har vi opprettet en intern bærekraftsgruppe på tvers av alle avdelinger.

Les mer

Ønsker du å bli en av oss?

Vi er stadig på utkikk etter flere dyktige folk. Lyst til å være med på laget? Ta kontakt med oss.