Vi har passion for people - har du?

Dfind er i en spennende vekstfase der vi opplever at etterspørselen på våre tjenester innen rådgivning, konsulentutleie, rekruttering og employer branding er stor. Vi ser derfor etter rådgivere til flere fagområder og lar oss gjerne inspirere til å tenke nytt, da ulike perspektiver gir oss som bedrift enda bedre forutsetninger for å lykkes - sammen. 

Hvem er vi?

Dfind er en del av Randstad Norge, et av verdens største HR-selskap. Vår kjernevirksomhet er rekruttering og konsulentutleie innen fagområdene Finance, Digital & IT og Technical & Commercial.

Vi er som en "godt & blandet" - pose. En gjeng med både junior og erfarne rådgivere fra 24 til 70 år som har ulik kompetanse innen alt fra regnskap, økonomi, lederskap, IT konsulenter, HR, rekruttering, salg, markedsføring, psykologi og jus. 

Selv om vi alle er ulike mennesker har vi noen viktige ting til felles-  vi er alle jordnære folk som brenner for det menneskelige aspektet i organisasjoner. Vi skal være profesjonelle, men skal samtidig være personlige i vår tilnærming til vårt arbeid. Vi er over snittet glad i folk, og trives når vi kan utvikle sterke relasjoner.

10 gode grunner til å jobbe hos oss

  1. Vi tilrettelegger for at våre ansatte, kunder og kandidater får de beste forutsetninger for å lykkes sammen hver eneste dag gjennom fokus på smidighet og kvalitet
  2. Fleksibilitet og autonomi skal alle ansatte ha. Vi forstår at du har et liv utenom jobb som også krever din energi. For at du skal lykkes både hjemme og på jobb gir vi deg den fleksibilitet du trenger i hverdagen din
  3. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, og er positive til kurs og sertifiseringer samt andre initiativ du tar til egenutvikling
  4. Vi er stolte av å ha en utpreget team-kultur der ingen når toppen alene, vi jobber alltid sammen
  5. Det er lett å være ny hos oss, du vil få en grundig og god onboarding
  6. Vi er eid av et stort konsern, Randstad Norway som gir trygghet og mulighet til utvikling og entreprenørskap
  7. Du vil sitte tett på norsk næringsliv og utvide nettverket ditt gjennom dialog med viktige beslutningstakere
  8. Vi er aldri bedre enn vår siste leveranse, vi tenker kontinuerlig forbedring og er kreative i hvordan vi løser våre kunders behov
  9. Vi er jordnære folk som genuint bryr oss om folk. Vi kaller det “passion for people”
  10. Vi liker å ta en god kaffepause på vår lokale kaffebar og vi har det gøy på jobb hver eneste dag!

"Shaping the world of work"

Store ord tenker du kanskje, men det er jo nettopp det vi gjør. Vi jobber hver dag for at våre kunder skal nå sine mål gjennom tilgjengelig og riktig kompetanse, likeså skal vi sikre at våre kandidater får de beste muligheter til å finne sin rolle og plass i et trygt arbeidsforhold. Vårt mål er å gi både kunder og kandidater de beste forutsetninger for å lykkes sammen. Dette er et samfunnsansvar vi tar seriøst. En god dose yrkesstolthet og stort fokus på kvalitet kjennetegner nok oss.

En av våre verdier er "simultaneous promotion of all interests".  Dette betyr at vi skal ivareta alle parter i en rekrutteringsprosess. Vi har på mange måter en viktig stemme i sentrale temaer som mangfold, lønns- og arbeidsvilkår, likebehandling, og ikke minst innsikt gjennom store undersøkelser om arbeidslivet. 

 

Årets rekrutteringsbyrå 2020!

Gode og kreative kollegaer som vil noe mer er nøkkelen til stadig utvikling. Å gå hel til topps som årets rekrutteringsbyrå i kåringen "The Hunt" var en stor dag og forblir en milepel i vår historie. 

Dette er en bekreftelse på at selskapet har tatt store steg i riktig retning de siste årene. Prisen begrunnes blant annet i kundetilfredshet, store arbeidslivsundersøkelser, befestelse av vår posisjon i sosiale kanaler med en god tilstedeværelse, og kraftig økning av følgere både på LinkedIn og Facebook. 

Videre ble prisen begrunnet i vårt fokus på mangfold, for eksempel at vi er en gjeng på ca. 50 rådgivere med et aldersspenn fra 25 til 63 år, og 40% kvinner både totalt og i ledelsen. Og sist, men ikke minst, fordi vi har #passionforpeople

Vil du jobbe med rekruttering, organisasjonsutvikling eller konsulentutleie?

Tromsø - Digital & IT

Advisor

Har du IT-faglig bakgrunn, et godt nettverk og lyst til å bidra til vår positive utvikling? Sammen skal vi bistå våre kunder med å tiltrekke og beholde de beste digitale hodene i Nord-Norge!

Les mer om stillingen her
Oslo - Commercial & Technical

Manager, Research & Analysis

Vår ambisjon er å bygge bransjens beste research- og analyseteam. Vil du være med? Commercial & Technical beskrives som et profesjonelt, ambisiøst og sosialt team. Typisk for oppdragene våre er at de er allsidige på leder- og tyngre fagspesialistnivå.

Les mer om stillingen her
Oslo - Commercial & Technical

Advisor, Research & Analysis

Vår ambisjon er å bygge bransjens beste research- og analyseteam. Vil du være med? Commercial & Technical beskrives som et profesjonelt, ambisiøst og sosialt team. Typisk for oppdragene våre er at de er allsidige på leder- og tyngre fagspesialistnivå.

Les mer om stillingen her
Oslo - Commercial & Technical

Advisor, Commercial

Vår nye advisor får mulighet til å påvirke, bygge nettverk og bruke sin kommersielle innsikt. Er det deg? Commercial & Technical beskrives som et profesjonelt, ambisiøst og sosialt team. Vi blir glad om du er utadvendt, jordnær og liker å samarbeide.

Les mer om stillingen her
Oslo - Commercial & Technical

Senior Advisor, Technical

Vår nye senior advisor får mulighet til å påvirke, bygge nettverk og bruke sin innsikt fra tekniske domener. Er det deg? Commercial & Technical beskrives som et profesjonelt, ambisiøst og sosialt team. Vi blir glad om du er utadvendt, jordnær og liker å samarbeide. 

Les mer om stillingen her
Oslo - Finance

Advisor

Vi kan tilby deg en svært utadvendt, spennende, fleksibel og forretningsorientert rolle i et selskap som vokser og har spennende planer fremover. Vi har svært gunstig aksjespareprogram, forsikringer og pensjonssparing. Hos oss vil du bli en del av et ambisiøst og samtidig sosialt miljø med kolleger over hele landet. 

Les mer om stillingen her

Bli kjent med noen av våre #people

Martin Vangen, Tech researcher
I Dfind er det et fellesskap og et arbeidsmiljø som jeg trives svært godt i. Ledere, kolleger, fleksibilitet og en variert hverdag gjør det både gøy og givende å dra på jobb. Fagmiljøet er sterkt og det legges hele tiden til rette for faglig og personlig utvikling.
Martin Vangen, Tech researcher - Digital & IT
Per Ivar Elton, Senior Advisor
I Dfind er jeg omgitt av gode, kompetente kollegaer som bidrar til å gjøre min jobb lettere. Et fellesskap som gir den ellers litt ensomme tilværelsen som rådgiver en god lagfølelse. I Dfind legges hele tiden forholdet til rette for faglig utvikling og ikke minst deltakelse i et herlig miljø. Jeg er stolt av å jobbe i Dfind her jeg både synes og kan gjøre en forskjell!
Per Ivar Elton, Senior Advisor - Executive
Joachim Claeson, Senior Advisor
Grunnen til at jeg trives så godt i Dfind er først og fremst pga kollegene mine og det gode miljøet. Her er det takhøyde, fleksibilitet og jeg får jobbe med utrolig flinke og dedikerte kolleger, som spiller hverandre gode. Hverdagene er varierte og man får frihet til å utføre jobben sin på en fleksibel måte som sikrer at man får levert gode resultater og samtidig ha en god work-life balance.
Joachim Claeson, Senior Advisor - Finance
Pål Skorge, Senior Advisor

Dfind er tuftet på en solid tillitskultur som gir meg stor glede i min arbeidshverdag. I møtet med mennesker skapes energi som er drivkraften i jobben min som rådgiver. Det å få muligheten til å utgjøre en positiv forskjell for våre kunder og kandidater er utrolig kjekt. Arbeidsmiljøet er godt og jeg har i tillegg en fleksibilitet som gir meg en god balanse mellom jobb og fritid.

Pål Skorge, Senior Advisor - Digital & IT
Anniken Grorud Moore, Senior Advisor
Det beste med å jobbe i Dfind er menneskene og miljøet. Det er en kultur der vi tør å være personlige med hverandre, vi har et utrolig godt samhold både på teamet og i Dfind som helhet. Det er rom for å være seg selv og vi har trygge, dyktige ledere som støtter deg på alle dine behov. Latteren sitter lett og det er kort vei til ledelse og beslutninger.
Anniken Grorud Moore, Senior Advisor - Digital & IT
quote icon
Det beste med å jobbe i Dfind er at vi kan jobbe med utvikling og entreprenørskap i et stort og etablert konsern. En kombinasjon av et sterkt fagmiljø og gode kollegaer som brenner for det de gjør, gir oss de beste forutsetninger for å lykkes. Vi jobber i team og mot et felles mål, og jeg ønsker gjerne flere kollegaer velkommen til oss!
Janne Kristiansen, Business Line Director Rekruttering og Organisasjonsutvikling

Bak suksess ligger det mye hardt arbeid

Gode, kreative kollegaer som vil noe mer er nøkkelen til stadig utvikling. Å gå hel til topps som årets rekrutteringsbyrå i kåringen "The Hunt" var en stor dag og forblir en milepel i vår historie. 

Vi har plass til flere dyktige kollegaer på laget!

Finner du ikke en stilling som passer for deg?

Ta kontakt med oss

Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering, konsulentutleie og organisasjonsutvikling.

Om du har lyst til å gjøre en rask avsjekk med oss, så må du gjerne sende oss en melding her!