Lyst til å påvirke i et smidig selskap i vekst?

Vi er små, men likevel er vi størst

For noen år siden var det ikke så mange som visste hvem Vieri var. Siden den gang har reisen vår skutt fart. Per 2021 var vi markedsleder og er en av Norges 50 ledende tech-selskaper. Det må jo være ett stort team bak dette, tenker du kanskje? Å neida. Det er det som er så fint med Vieri. Vi er størst, men likevel er vi små.

Hos oss får du det beste av to verdener. Du får jobbe med noen av de dyktigste innen sitt felt og være med på å forandre måten bedriftene gjør sine innkjøp på -  til det bedre. Samtidig kommer du inn i et selskap der ikke alt er "satt og bestemt". Hos oss får du påvirke, utfordre og bidra, både når det gjelder utvikling av kultur og forretning. 

Vieri er fordelt på to lokasjoner. Utviklerne sitter i Stavanger og resten av gjengen sitter i Oslo, Kværnerbyen. Vi er ekstremt stolte av hva vi har fått til sammen så langt, men reisen vår stopper absolutt ikke her. Derfor trenger vi flere kloke hoder som ønsker å være med på å forme veien videre - sammen med oss!

Du lurer kanskje på hvem som blir dine nærmeste kollegaer?

På bildet ser du noen fra gjengen i Oslo. Si hei til Øystein, Elisabeth, Marie, Jan, Morten og Per Inge.

Vi er en god miks av akademikere og gründere som har lang og sammensatt erfaring. Dette gjør at det alltid er noen å spørre, sparre med og lære av hos oss. 

Det som er så bra med Vieri er at du får en tydelig stemme, som både blir lyttet til og verdsatt. Alle funksjoner er uunnværlige og det er ingen roller som er viktigere enn andre. For å holde Vieri-hjulene i gang og levere topp kvalitet til kundene våre, er vi avhengig av at alle bidrar. Du vil derfor passe godt inn hos om du er en pådriver som liker å veksle mellom å jobbe selvstendig og i team. 

For meg er det mer inspirerende å jobbe i et selskap der vi er på vei mot noe stort og der jeg kan være med å påvirke reisen. I Vieri blir du sett, hørt og involvert i beslutningene som taes.
Marie Strand, Administrasjonssjef

Det beste med å jobbe i Vieri? Hør fra de ansatte:

Hvorfor akkurat Vieri?

Hvem er vel bedre til å svare på dette enn våre ansatte selv? Vi spurte dem om hva som gjør Vieri til et godt sted å jobbe. Dette er noe av det som ble trukket frem: 

  • Varierte oppgaver
  • Stor fleksibilitet
  • Svært kunnskapsrike kollegaer
  • Menneskene
  • Delingskultur
  • Høy grad av involvering
  • Stor påvirkning på utviklingen av selskap og produkter
  • Samholdet
  • Flat struktur

Om du fortsatt skulle trenge flere grunner til å velge akkurat oss, kan vi også friste med svært gode forsikringsordninger, flotte og nye lokaler og eget aksjeprogram for våre ansatte. 

Vi samles også til felles aktiviteter

Vi er en aktiv gjeng som liker å gjøre ting sammen. Dette kan være alt fra hyggelige restaurantbesøk til golf, yoga, teater eller vindsurfing. Vi konkurrerer også mot hverandre i Kahoot hver fredag og møtes gjerne til felles kaffe klokken 14.00. Har du en favorittaktivitet eller en hobby du kunne introdusert oss til? Vi takker alltid ja til å prøve noe nytt.

I tillegg til lokale aktiviteter er det også viktig for oss å samles på tvers av lokasjon, da vi har kollegaer i både Stavanger og Tønsberg. Vi har derfor alltid kvartalsvise samlinger, der vi bygger team og har det hyggelig sammen.

Visste du forresten at Vieri er stolt sponsor av Norges beste, kvinnelige vindsurfer?

Menneskene i Vieri er svært kunnskapsrike, og om du vil kan du lære ekstremt mye på kort tid. Jeg får brynet meg på mange spennende oppgaver og jobben er veldig variert.
Christian Ryding, Teknisk Kundekonsulent

Vi trenger flere dyktige spillere på laget!

Teknisk Prosjektleder Som Teknisk Prosjektleder i VIERI vil du spille en viktig rolle i å levere prosess- og systemstøtte for innkjøp, anskaffelser og løsninger av høy kvalitet. Du vil være med på å drive prosjekter knyttet til implementering av vårt innkjøpssystem og web-shop for sluttbrukere hos våre kunder. Les mer om stillingen
Teknisk Systemkonsulent Vi ser etter deg som har teknisk erfaring, gjerne fra teknisk system-/applikasjonsbrukerstøtte. Vi tror at du er opptatt av å løse tekniske problemer, og sannsynligvis har du et "ERP-hode" og liker å forstå prosesser ned til minste tekniske detalj. Les mer om stillingen
Vi er alle ulike og derfor er jeg opptatt av å motivere teamet på den måten som treffer hver og en. God kommunikasjon, stor takhøyde og moro på veien!
Elisabeth Bondoux, Salgssjef

Snakk med en fremtidig kollega

For oss i Vieri er menneskene viktigst. Derfor er det også viktig for oss at du får svar på om vi er rett match for deg. Hvem er vel bedre til å svare ut hvordan det er å jobbe hos oss, enn en av våre kollegaer? Legg inn kontaktinformasjonen i skjemaet, så hører du fra vår salgssjef Elisabeth.